Mikä ihmeen Weijari?

Olen Rovaniemeläinen kivialan artesaani ja teen koruja hopeasta sekä erilaisia tuotteita tuotteita kivestä ja metallista. Olen toteuttamassa suurta unelmaani: oma paja ja tuotteet, joissa näkyy oma kädenjälkeni. Toivonkin tuotteitteni tuovan iloa juuri Sinunkin elämääsi.

Koruissa käytän pääasiassa sterling eli 925-hopeaa sekä lapin korukiviä. Kivi voi myös olla kaunis olematta koru- tai jalokivi. Nämäkin kivet hyödynnän niin koruissa kuin koriste-esineissäkin.

Tällä hetkellä olen luomassa omaa mallistoa koruihini ja innoittajani toimii ympärillämme oleva upea luonto. Tulevaisuudessa pyrin hyödyntämään suunnittelussa myös omia juuriani – etelä-pohjalaisuutta sekä kolttasaamelaisuutta. Saattaapa tuotteisiin löytyä siemeniä myös eletystä elämästä.

Metallituotteet seuraavat vuodenaikoja ja haistelevat maailman uusia tuulia. Muut tuotteeni ovat pääasiassa kivituotteita. Ne ovat usein suuri töisiä ja sen vuoksi uniikkikappaleita. Tosin ne ovat uniikkeja myös siksi, ettei yksikään kivi ole toisensa kaltainen. Kivi ottaa omistajansa, tunnet sen sydämessäsi. Myös metalli- ja kivituotteista on koko ajan kehitteillä uusia tuotteita.

 

Osuuskunta Rovaniemen Tekijänosuus

Olen yksi toimijoista Osuuskunta Rovaniemen Tekijänosuudesta. Osuuskunta hoitaa toimintani taloushallinnon ja näkyy näin ollen myös tuotteitteni laskuttajana. Osuuskunta Rovaniemen Tekijänosuuden tarkoitus on työllistää jäseniänsä ja saada osuuskunnan tuotteet ja palvelut saataville. Osuuskuntamuotoinen yrittäjyys on minulle mitä sopivin vaihtoehto toteuttaa unelmaani. Katso osuuskuntaa kokevat tiedot tarkemmin yhteystiedot-sivulta.

 

Warning: Unknown: 1 result set(s) not freed. Use mysql_free_result to free result sets which were requested using mysql_query() in Unknown on line 0