Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Tilaukset voi tehdä tilauslomakkeella internetsivujen kautta tai tilaamalla puhelimitse. Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täytänyt henkilö.

Voit tilata nähtävillä olevan tuotteen suoraan tuotteet-sivujen kautta ilmoittamalla yhteystietosi, sekä halutun maksu- ja toimitustavan. Voit tilata tuotteen myös mittatilaustyönä palautelomakkeen kautta. Ilmoita tuolloin mahdollisimman tarkasti haluamasi tuotteen tiedot, kuten korun pituus. Kerro myös osoitteesi ja haluamasi maksu- ja toimitustapa.

Lähetän tilauksesi jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Siitä ilmenee tilatun tuotteen toimitusaika ja hintatiedot.

Koska varastotilanne ei päivity automaattisesti, voi joskus käydä niin, että useampi asiakas tilaa saman tuotteen samoihin aikoihin. Tässä tapauksessa ensiksi tilauksensa tehnyt saa tuotteen. Pitkistä päivityskatkoksista ilmoitan etusivulla.

Maksutavat

1. Ennakkomaksuna

Asiakkaalle lähetetään osuuskunnan toimesta lasku tilauksen saapumisen jälkeen. Tilauksen hintaan lisätään pakkaus- ja toimituskulut. Tuote toimitetaan, kun maksu näkyy osuuskunnan tilillä. Mikäli maksu ei ole saapunut osuuskunnan tilille 7 päivän kuluessa, katsotaan tilaus peruuntuneeksi ja tuote palaa myyntiin. Tuotteet lähetetään postitse tavallisena kirjeenä, ellei erikseen muuta sovita.

2. Maksu postiennakolla

Tilauksen hintaan lisätään 3,65 € sekä pakkaus- ja toimituskulut. Postiennakolla maksettavat tuotteet tulevat lähimpään postiin, josta voit ne noutaa. Jollet pysty lunastamaan tuotetta, olethan ystävällinen ja otat yhteyttä minuun ja postiisi ja pyydä heitä palauttamaan lähetyksen lähettäjälle.

Rovaniemen seudulla asuvat voivat halutessaan sopia myös tuotteen noudosta, jolloin säästyt toimituskuluilta. Noudettaessa tuotteen voi maksaa myös käteisellä.

Toimituskulut

Toimitus- ja pakkauskulut alk. 2,5 € / lähetys. Lähetyskulut määräytyvät tuotteen koon ja painon mukaan. Muissa kuin korutuotteissa (painavat tuotteet kuten esim. kivituotteet) lähetykset toimitetaan matkahuollon kautta, jolloin kuluihin lisätään matkahuollon mukaiset lähetyskulut.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä. Toimitusaika valmiilla tuotteella on noin viikko. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee viikosta kahteen kuukauteen riippuen materiaalien saatavuudesta ja jonossa olevien töiden määrästä. Kiirreellisissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan minuun.

Hinnat

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 23%. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa olevia ja oikeudet hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoituksia pidätetään.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät ja moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Liitäthän lähetyslistan ja pankkiyhteystietosi tuotteen mukaan. Korvaan tuotteen hinnan ja asiakkaalle palauttamisesta aiheutuneet postikulut. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos kyseessä on mittatilaustyönä asiakkaalle tehty koru, eikä kyse ole selkeästi työ- tai materiaalivirheestä, palautusoikeus on rajoitettu kuluttajasuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti.

Toimituksessa vaurioituneet tuotteet

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksissa , tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi tai matkahuoltoon. Ota myös yhteys minuun, niin sovitaan uuden tuotteen toimittamisesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Asiakastiedot ja tietosuoja

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Rekisterissä ylläpidetään asiakkaan tilauksessa antamia yhteystietoja. Rekisterin tarkoitus on tilauksiin liittyvä yhteydenpito.

 

Warning: Unknown: 1 result set(s) not freed. Use mysql_free_result to free result sets which were requested using mysql_query() in Unknown on line 0